Caracteristici


Dashbord-ul aplicatiei

Tabloul de bord al angajaților a fost conceput pentru a oferi acces ușor la informațiile relevante pe o singură pagină. Tabloul de bord facilitează, de asemenea, realizarea sarcinilor comune. Un angajat își poate urmări prezența în calendar, își poate vizualiza concediile, poate verifica ultimele anunțuri de pe panoul de anunțuri, poate vedea sărbătorile și zilele de naștere viitoare și chiar poate descărca fișa salarială a fiecărei luni.

Avansuri spre decontare

PONTAJ.EU facilitează gestionarea cheltuielilor efectuate de angajați și rambursarea acestora. Fie că este vorba de factură online, reîncărcare mobilă, cheltuieli de teren etc., angajații pot adăuga cheltuielile pe care le-au făcut cu toate detaliile, inclusiv factura. Cheltuielile aprobate sunt adăugate automat la salariu în statul de plată.

Managementul concediilor

Depunerea cererilor de concediu este simpla cu PONTAJ.EU. Un angajat poate depune cereri de o zi sau pentru anumite zile sau folosind un interval de date (când dorește să aplice pentru un concediu lung) - de exemplu, concediile medicale sau de maternitate. Solicitarea de concediu este trimisă managerului de resurse umane pentru aprobare. După aprobare sau respingere, angajatul este notificat printr-un email.

Cereri de locuri de muncă

Secțiunea de cerere de locuri de muncă permite angajaților să recomande persoane pentru a deschide o relație de angajare.Acest lucru promovează implicarea lor în recomandarea candidaților buni pentru ocuparea de locuri de munca și facilitează gestionarea recomandărilor de către manager.

Tabloul de bord

PONTAJ.EU se concentrează pe facilitatea accesului la informații. Tabloul de bord de administrare are statistici comune pentru a oferi o imagine de ansamblu bună asupra a ceea ce se întâmplă în organizație. Statistici precum numărul total de angajați, totalul departamentelor, premiile, prezența, cheltuielile companiei, zilele de naștere în luna curentă, lista de premii etc. sunt disponibile pe tabloul de bord în sine.

Managementul angajatilor

Puteți gestiona cu ușurință toți angajații din organizație și datele acestora cu PONTAJ.EU. Sarcini precum adăugarea de noi angajați, actualizarea informațiilor despre angajați, ștergerea oricărui angajat existent și altele se pot face acum fără prea multe bătăi de cap. De asemenea, puteți atribui concedii de odihnă (concedii anuale) unui angajat în funcție de experiența și performanța acestuia.

Salarizare

PONTAJ.EU furnizează o interfață simplă pentru a face generarea fluturașului de salariu. Puteți să adăugați plăți orare, indemnizații și deduceri iar rapoartele pot fi transmise e-mail către angajați.

Managementul performanței

Fiind un bun manager de resurse umane, acordați frecvent premii și apreciere angajaților. Dar, pe măsură ce un număr de angajați crește, urmărirea lor devine dificilă. Nu vă faceți griji, cu PONTAJ.EU puteți gestiona confortabil toate premiile, realizările și aprecierile oferite în organizația dvs.

AVIZIER

Prin avizierul aplicației PONTAJ.EU, puteți face anunțuri la nivelul întregii companii. Notificările sunt vizibile pe tabloul de bord al angajaților, iar angajații sunt, de asemenea, notificați prin e-mail.

Gestiunea cheltuielilor de deplasare/delegare

Acum urmăriți în mod convenabil toate cheltuielile de deplasare/delegare. Orice cheltuială, carburanți, piese de schimb, consumabile, cazare, etc. poate fi adăugată la gestionarea cheltuielilor. PONTAJ.EU afișează statistici lunare ale cheltuielilor pentru a vă ajuta să știți dacă cheltuiți în exces și să luați măsuri la timp.

Pontajul angajaților

Puteți să marcți prezența tuturor angajaților cu un singur clic. Tot ce trebuie să faceți este să specificați care angajați sunt absenți și apoi să marcați prezența. Aveți în acest fel întocmită condica de prezență și pontajul (documente absolut obligatorii, cerute de controalele ITM).

Zilele libere

Sărbătorile companiei și zilele libere sunt acum foarte ușor de gestionat. Orice sărbători pentru anul curent pot fi pre-planificate și adăugate. Angajații pot vedea toate sărbătorile viitoare pe tabloul de bord și pot face planuri în consecință.

Administrarea CV-urilor

Puteți revizui cu ușurință CV-urile trimise de angajați și puteți accepta cei mai buni candidați. El poate, de asemenea, previzualiza CV-ul trimis fără a le descărca.

Setari suplimentare

PONTAJ.EU oferă multe opțiuni de personalizare în funcție de nevoile dvs. Puteți modifica detalii precum sigla, adresa companiei, numărul de contact, e-mailul și moneda pentru a le utiliza ulterior.

Mai multi administratori

PONTAJ.EU acceptă mai mulți administratori. Adăugați administratori fără restricții pentru a vă minimiza durerea de cap. Trebuie doar să creați un nou administrator și să îi trimiteți prin e-mail detaliile noului cont.

Palete coloristice la alegere

PONTAJ.EU are 11 teme (pachete de culori). Alegeți o temă care le place tuturor sau cea care se îmbină bine cu logo-ul companiei dvs.

Pontaj.eu Pontajul angajaților

Codul Muncii la art. 119 prevede obligativitatea evidenței orelor de muncă și prezentarea acestei evidențe în caz de control. Noi îți oferim soluția.

― echipa PONTAJ.EU