Despre noi

Audit&Consulting

Grupul de consultanta Audit&Consulting a fost înfiintat în anul 2005 avand ca obiect de activitate furnizarea de servicii suport pentru întreprinderi prin facilitatea accesului la finanțare.
Odată cu trecerea timpului obiectul de activitate s-a diversificat iar în cadrul grupului au aparut noi companii.
În acest moment din grupul de consultanță mai fac parte Audit&Consulting Retail SRL (membră a Corpului Expertilor Contabili și Contabililor Autorizați din Romania), GlobalEX Software SRL (care este și administratorul aplicatiei de pontaj) și Birou Expert Contabil Chirigiu Ion (care efectuează expertize tehnice și furnizează soluții antreprenoriale pentru întreprinderi).

În cadrul grupului Audit&Consulting nu ne limităm la furnizarea de servicii, ne concentrăm în mod egal pe dezvoltarea propriilor sisteme de lucru rămânând în permanență competitivi.
În timp ce serviciile noastre sunt, de asemenea, armonizate cu legislația în vigoare, dezvoltăm aplicații web menite să faciliteze accesul companiilor la propriile informații.
Serviciile noastre ofera soluții la problemele comune cu care se confruntă companiile.
Deși nu dezvoltăm produse unice încercăm să le diferențiem considerând ca ele pot fi îmbunătățite considerabil.


Diferenta conteaza

Chiar și cele mai mici lucruri făcute diferit pot duce la rezultate excepționale. Acesta este ceea ce ne determină să facem lucrurile așa cum credem că este corect, și nu doar să mergem după linia generala. Tot astfel reușim să fim inovativi și în permanentă schimbare și adaptare.
În timp ce lucrați cu noi, veți experimenta diferența calitativă și veți vedea dece această diferență este atât de importantă.


Mai multe despre Audit&Consulting

mai multe informatii despre grupul nostru de consultanta gasiti pe www.ac.com.ro si pe www.chirigiu.ro


Audit&Consulting

La momentul publicării aplicației de pontaj, Audit&Consulting împlinea 16 ani de activitate.
Împreună cu angajații, colaboratorii, partenerii și firmele pe care le consiliem am străbătur o perioadă plină de provocări încercând în permanență să ne adaptăm la condițiile de piață.
Călătoria noastră ne-a făcut mai puternici și mai curajoși. Echipa noastră s-a stabilizat la 8 membri.
Scopul nostru pentru următorii ani este să creștem excelența în calitatea serviciilor oferind în permanență avantajul competitiv al colaborării. Pentru a sprijini acest lucru, vom continua să ne dezvoltăm activitatea prin furnizarea de noi servicii și creșterea nivelului de digitalizare.

Credem în conceptul "echipă mică - impact mare" așa că echipa noastră va avea mereu o constituție suplă, armonizată cerințelor.

Vom continua să lucrăm la dezvoltarea de tehnologii noi prin implementarea ideilor revoluționare, vom construi produse noi, ne vom concentra pe inovație și vom consolida Audit&Consulting ca brand.

Pontaj.eu Pontajul angajaților

Codul Muncii la art. 119 prevede obligativitatea evidenței orelor de muncă și prezentarea acestei evidențe în caz de control. Noi îți oferim soluția.

― echipa PONTAJ.EU